Зграда Скопје

Зграда во Скопје

Локација

Во непосредна близина на Клинички Центар, во една од најубавите скопски населби во центарот на Скопје, Делта Градба започна со изградба на станбен објект со 24 единици за домување и 200 м2 деловен простор. Објектот се гради со најквалитетни градежни материјали и ќе биде вградена луксузна опрема од европски и светски производители кои даваат долгогодишни гаранции за квалитет. Со систем термо фасада и преграден Knauf ѕиден систем во комбинација со цигла ќе има одлични термички и акустични показатели. Овој објект влегува во А класа на домување и заштедува до 3 пати повеќе енергија и пари.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Станови

3D Презентација