Ленинова 2

Зграда на улица „Стево Теодосиевски“ (Ленинова)

Локација

Оваа зграда се наоѓа на aтрактивна локација со развиена модерна инфраструктура, во близина на две Основни и едно Средно училиште, неколку супермаркети, продавници за бела техника, Пошта, а на стотина метри е и Трговскиот центар. Поставеноста на зградата, ориентацијата, проветрувањето, широките, непречени визури и поврзаноста со инфраструктурата ја прават оваа локација неповторлива.Објектот поседува 30 станови распоредeни во 6 спрата. До секој од нив се стигнува со ултра модерен лифт. Во приземјето и на првиот кат се наоѓаат деловни простории.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Станови

3D Презентација