Касарски круг

Зграда на ул. „Иван Иванов – Балашо“ (Касарски круг)

Локација

Објектот на Делта Градба е лоциран во мирно соседство во населбата „Касарски круг“ („Недопирливи“), во подножјето на Економскиот факултет во Кочани, со прекрасен поглед кон целиот град. Оваа населба изобилува со добра инфраструктура, одлични конекции кон остатокот од градот и големи зелени појаси и игралишта за спортување. Изградбата започна пред неколку месеци, а објектот ќе биде вселив за околу една година. Има катност од приземје, 5 катови и поткровје, со вкупно 24 станбени единици. Тоа е енергетски ефикасен станбен објект граден со најдобрите градежни материјали.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Станови

3D Презентација