Почетна

Добредојдовте

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

 

Вие сте клиент. Вие сте партнер. Вие сте член на тимот.
И ние постојано ќе одиме чекор понапред за да бидеме сигурни дека секогаш ќе ги исполниме нашите ветувања кон Вас.

Обезбедувањето на врвни услуги во реализацијата на различни проекти е основа на која го градиме нашиот имиџ.
Со своите кадровски капацитети и проверените добавувачи гарантираме квалитет во изградбата на објектите.

 

 

Делта Градба

ЗА НАС

Делта Градба е градежна компанија која работи во доменот на градежништвото и професионалните услуги со управување со проекти во сите аспекти на градбата.
Основана со цел да стане модерна компанија која одговара на сите современи барања на пазарот, Делта Градба денес претставува фирма
со најголем број на изградени објекти од областа на високоградбата во регионот.

За нас всушност најважно прашање не е „Што работиме?“, туку „Како работиме?“. Посветеноста на највисоките стандарди за квалитет во реализацијата на проектите,
која стои зад секоја наша одлука и активност, стручноста на нашите вработени, искуството искомбинирано со иновативните пристапи на изградба,
ни овозможуваат да ја подобриме ефикасноста и да ги исполниме барањата на сите наши клиенти.

Постигнување на поголема економичност и ефикасност во работењето со целосна ориентација кон купувачите, следење на нивните барања за удобен и комфорен простор,
како и постојаното подобрување на квалитетот на изработката е главната мисија на нашата компанија. Ние сме посветени на успехот на нашите клиенти,
нашите деловни партнери и нашите вработени. Веруваме дека така ќе обезбедиме основа за долгорочна соработка со нив, како и сигурен раст на компанијата.

Жешка понуда

Економичност и Комфор

Вистински спој на економичност и комфор. Во најубавиот дел од градот, на ул. „Стево Теодосиевски“ (Ленинова). Стан од 31.7 м2, со поглед кон трговскиот центар.

Повеќе...
image01

Најмногу за Вашите пари

Вие сте клиент. Вие сте партнер. Вие сте член на тимот. И ние постојано ќе одиме чекор понапред за да бидеме сигурни дека секогаш ќе ги исполниме нашите ветувања кон Вас.

Повеќе...
image01

Инвестиција што вреди

Обезбедувањето на врвни услуги во реализацијата на различни проекти е основа на која ја градиме нашата репутација. Со своите кадровски капацитети и проверените добавувачи гарантираме квалитет во изградбата на објектите.

Повеќе...
image01

Сигурна Иднина

Постигнување на поголема економичност и ефикасност во работењето со целосна ориентација кон купувачите, следење на нивните барања за удобен и комфорен простор, како и постојаното подобрување на квалитетот на изработката е главната мисија на нашата компанија.

Повеќе...
image01

Изградивме

ИЗГРАДИВМЕ:

Објекти
Домови
Квадрати
Инвестиција

Делата Говорат

Комплекс згради „Делта“

На најубавата локација, во срцето на градот се наоѓа комплексот „Делта“. Составен од три згради од по седум ката, со вкупна површина од 10.000 м2, овој комплекс не само што е најубав, туку е и еден од поголемите во градот. Во него свој дом најдоа 85 семејства, a 24 правни лица го одбраа за свое седиште.

Комплекс згради „Делта“ 2

На најубавата локација, во срцето на градот се наоѓа комплексот „Делта“. Составен од три згради од по седум ката, со вкупна површина од 10.000 м2, овој комплекс не само што е најубав, туку е и еден од поголемите во градот. Во него свој дом најдоа 85 семејства, a 24 правни лица го одбраа за свое седиште.